Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile davranışlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün kapılardan ayrılmasının taçı gün son merhale farklı yükselmek skalasına sahiptir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet yürekin yeğleme edilir.

Her dem özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir pırtı, möble veya farklı bir duvar bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın Kapısı temel amacı insanların hüsran gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni yapım kılmak ve montajını salgılamak binaların yangından korunması kucakin elzemdir.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının öteki bir önemli sebebi de rastgele bir çalma vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları sinein kolayca açılabilmektedir.

Yangın anında kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla tamam orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması dâhilin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Birçok şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve gönül emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın merdiveni, binalarda ciddi bir asayiş özelliğidir ve yangın veya özge acil durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını çıkarmak ciğerin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri genellikle çelik veya güçlü üzere malzemelerden dokumalmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içerisinde kâin insanoğluın ve öbür aktifların yangın veya herhangi bir acil hâlet sırasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin dokumalmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme sahip, strüktürlması zaruri, binaların vazgeçilemez unsurları arasında arazi almaktadır.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bağlamlı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin muvafık mezuniyet olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da ürkü yangın kapısı barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Report this wiki page