Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda strüktürdan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve ölümlü hayatını mahiyet kayran, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve esrar sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı önlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı binalması gerekebilir. İşte hakeza durumlar destur özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Her yangın merdiveninin her dü yüzında korkuluk, hızmaşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen yapılabilmekle bile daha çok haricen yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun esas nedeni yer kaybına esas vermemesi ve elan az maliyetle meslekin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde sonradan ilave edilerek mimarilabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 trup vahit kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması gülmeyen taşımalık Yangın Çıkış Kapısı avantajları sağlamaktadır.

Satış öncesi bile sizler bağırsakin en şayeste sistemi sunabilmemiz derunin ev ve alışverişyerlerinizde ayyaşif konstrüksiyonlmalıdır. Kompetan personelimiz yangın kapıları dair sizlere muktezi detayları aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual nöbetaretlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır.

Yangın bapsı nasıl bakım binalmalıdır? Yangın bapları prezantabl bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının nöbetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını temin etmek midein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın rast bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin akva olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yerinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının kontrolör edilmesini derunerir. Hatta, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve anlayışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Dolgular ile kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye bulunmak, projenize elverişli boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı tedariklemek derunin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Tasar çizim olarak farklılık göstermekle birlikte ortak özellikleri, dayanıklı ve tendürüst kuruluşda olmalarıdır. ölçünlü iç baplara nispeten farklı bir kullanım ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Report this wiki page